Szülinap 2nd theme

Ahogy az előző bejegyzésben is említettem már, két helyet látogattam meg Győrben születésem évfordulóján. "A fűszeres"-ről elolvashattátok véleményem, most pedig jöjjön a várva várt második felvonás.

A nagy rajongótábornak örvendő Westy nevezetű vendéglátó egységek legújabb tagja a 

Westy Brgr

Őszintén szólva nem fűztem nagy reményeket a helyhez, hiszen az én szívemet már elnyerte egy hambizda Győrben, de erről majd később...Nem is tudom, hol kezdjem kiborulásomat. 

Ami először szemet szúrt, hogy a személyzet egyik tagja éppen a reggeli/déli? kitudjamelyik kávéját fogyasztotta egy jó kis tejeskávéval a mamától kapott bögréből a hely előtt. Ez nagyon nagyon nem volt szimpatikus Nekem. Értem én, hogy szereti a kávét meg néha elszív egy cigarettát, de kérve kérem, ezt ne a kirakatba tegye!!! Ahogy meglátta, hogy bemegyünk a tavaszi dohányszag illatával egyből utánunk suhant, hogy márpedig mit akarunk itt. 

A nagy sokk után, amiért gyorsan meg kellett szakítania napi rituáléjét miattunk - mert ketten is voltunk ám első alkalommal a helyen - elfelejtette felsimerni, hogy hopp ezek új vendégek, akik esetleg nagyon nincsenek tisztába a helyen kihasználható lehetőségekkel.

Lányos zavaromban kértem egy Dodge JackD Viper névre hallgató csajos (100g) méretű burgert. Ez annyit jelent, hogy egy sajtburger van megbolondítva egy kis extra roppanós baconnel, pirított hagymával és Jack Daniel's szósszal.

A szendvics kínosan hamar kész lett. Hátjó. Kikiabál, hogy kész. Ez szerintem egy kicsit illetlen egy ilyen max 10 négyzetméter nagyságú helyen, amiből 4-et elfoglal a pult meg a "konyha".

Kóstoljunk. Beleharaptam. Ízlelgetem. Megnézem a bucit, ami feltűnően sárga, arra gondoltam, talán kukorica lisztből van. Ez könnyen előfordulhat, hisz a helyen GLUTÉNMENTES hamburgert is kaphat az éhes lisztérzékeny, ami egy nagyon nagy pozitívum. Harapok még egyet és rájövök, hogy az extra roppanós bacon tényleg az, aminek nevezik és a pirított hagyma is finom volt. A hús...a hús....ugorjunk neki még egyszer a húsnak...tehát a hús egy összeugrott ízetlen túl puha állagú valami volt, ami teljesen elvette a hambi hangulatát. Arról nem beszélve, hogy az egésznek egyben egy jó marhapörkölthöz hasonlított az íze. Amit persze kedvelek, de nem így, ilyen formában.

A hamburger egyáltalán - de még csak megközelítőleg sem nézett úgy ki, mint ahogy a szórólapon. Ez szerintem ilyen árak mellet, így kialakított hamburgerezőnél a minimum lenne.

Hát sajnálom, hogy nem jött be a tervem, miszerint találok egy olyan hamburgerezőt a belvárosban, ahol szívvel-lélekkel-odaadással-törődéssel és fantáziával készítik az ételeket.

 

Ti jártatok már a helyen? Csalódtatok már hambizdában? Ajánljatok jó helyeket, ahol finom hamburgert lehet enni az országban.

B.

Ajánló
Kommentek
  1. Én