Én meg az étel

Sziasztok!

 

Több évnyi tervezgetés után végre sikerült elindítani egy blogot. Ha a lustaság nem áll közém és a blog közé nyilvánvalóan már több ezer rajongónál tartanék... :D

Csak viccelek. Deee tényleg elég sok időbe telt, mire 25. szülinapom előtt pár nappal ez a blog (amihez a regisztráció kb 1 perc) elindult.

Az ételek iránti már nagyon kis korom óta része az életemnek, mindent meg mertem kóstolni, legyen az élő avagy holt, növény, állat...bármit. A főzés kicsit később, 13-14 évesen kezdett el érdekelni. Valószínűleg nagy szerepet játszott benne, hogy bevezették a kábel tévé adásába a TV Paprikát, hiszen az alapokat onnan/Magamtól sajátítottam el. Aztán ezekkel együtt jött a kísérletezgetés, új receptek elkészítése.

Nem vagyok szakács, nagy valószínűséggel már nem is leszek. :D Főzni/sütni is általában hétvégente tudok már csak, de szeretem bővíteni a tudásom, mert egy jó recept/ötlet eláll a polcon, aztán amikor sor kerül jól le lehet nyűgözni a vendégeket vele.

Remélem gyorsan bővül a kis társaságunk és alkotunk valami szépet az ételről, az életről, ízekről és az élvezetről. :) 

 

B.

Ajánló
Kommentek
  1. Én